ЗАКРИТИ

Кафедра готельно-ресторанної справи та туризму

Музеї розповідають…
Музеї розповідають…

18 червня студенти готельно-ресторанної справи відвідали Черкаський художній музей, який був створений як філія Черкаського обласного краєзнавчого музею ще у далекому 1991 році.

Мандруючи славетним Чигиринським краєм…
Мандруючи славетним Чигиринським краєм…

12 червня відбулося чергове засідання наукового клубу студентів готельно-ресторанної справи та туризму, на якому вони навчалися створювати віртуальну екскурсію на тему « Чигиринщина. Славетний край козацький».

Тренінг на тему «Професійна реалізація та як зрозуміти, чого ти хочеш у житті»
Тренінг на тему «Професійна реалізація та як зрозуміти, чого ти хочеш у житті»

10 червня 2024 року для студентів спеціальності «Менеджмент» та «Готельно-ресторанна справа» Східноєвропейського університету було проведено тренінг на тему«Професійна реалізація та як зрозуміти, чого ти хочеш у житті».

Українська кухня - це не тільки про смачне...
Українська кухня - це не тільки про смачне...

Про смачні українські страви, сучасні особливості розвитку ресторанної справи дискутували студенти спеціальності готельно-ресторанної справи 5 червня під час засідання наукового клубу на тему «Розвиток української кухні в умовах війни.

Екскурсія до готельно-ресторанного комплексу «Арагві» стала захопливою подією студентів «готельно-ресторанної справи»
Екскурсія до готельно-ресторанного комплексу «Арагві» стала захопливою подією студентів «готельно-ресторанної справи»

Це стало чудовим способом познайомитися з внутрішньою роботою готельно - ресторанного комплексу, побачити, як обслуговуються гості, і навіть отримати деякі ексклюзивні знання від працівників закладу.

Воркшоп від кафедри Готельно-ресторанної справи на тему: «Етнічні кухні. Кулінарна етнологія»
Воркшоп від кафедри Готельно-ресторанної справи на тему: «Етнічні кухні. Кулінарна етнологія»

Існує знайомий усім вираз: «Скільки людей, стільки й думок». Для кулінарії можливе дуже влучне перефразування виразу: «скільки народів, стільки традицій». Кухня кожного народу світу різноманітна, з власними традиціями, власною історією, а також зі своїми національними особливостями в кулінарії.

Займатися пошуково-дослідницькою роботою цікаво і престижно
Займатися пошуково-дослідницькою роботою цікаво і престижно

Сьогодні, як ніколи, дуже важливо пізнавати, досліджувати історичну, культурну, археологічну спадщину свого краю, України. Бути справжнім патріотом у збереженні історико-культурної спадщини – головне завданням кожного українця.

Навчаємося цікаво
Навчаємося цікаво

Одна з головних візитівок міста Черкаси - парк «Сосновий бір» нещодавно став навчальною платформою для формування знань і вмінь студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» і «туризм і рекреація».

Студент-туристи відвідали відкриту лекцію зі спеціальності
Студент-туристи відвідали відкриту лекцію зі спеціальності

У рамках реалізації освітньо-професійної програми «Туризм», спеціальності 242 «Туризм і рекреація», студенти Фахового коледжу СУРА мали можливість взяти участь у відкритій онлайн-лекції на тему «Туризм в контексті життєвих цінностей», від Олександри Фігури, викладачки Фахового коледжу СУРА.

Майбутні фахівці сфери гостинності доєднались до гостьової лекції
Майбутні фахівці сфери гостинності доєднались до гостьової лекції

Студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова та спеціальності 242 «Туризм та рекреація» долучилися до онлайн-лекції на тему «Відповідальний туризм: як і навіщо подорожувати свідомо?».