ЗАКРИТИ

Представники СУРА взяли участь у роботі ХІХ Міжнародної науково-практичної конференції

Представники СУРА взяли участь у роботі ХІХ Міжнародної науково-практичної конференції

16 листопада у м. Одеса відбулась ХІХ Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми сучасного управління в соціально-економічних, гуманітарних та технічних системах», співорганізатором якої став Східноєвропейський університет імені Рауфа Аблязова.

З вітальним словом до учасників конференції звернулись президент університету Наталія Аблязова та проректор університету з науково-педагогічної діяльності Олексій Гуцалюк.

Конференція відбулась у змішаному очно-дистанційному форматі за допомогою інформаційних технологій хмарної платформи Zoom.

Під час виступів на пленарних і секційних засіданнях були представлені матеріали наукових досліджень науково-педагогічних співробітників та здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти університету: професора кафедри менеджменту і адміністрування, доктора економічних наук, доцента Захарченко О.В. («Системні взаємозв'язки логістичних проєктів: сутність, специфіка в сфері екології водного транспорту у повоєнний період»); доцента кафедри менеджменту і адміністрування, кандитата економічних наук Лозової Т.П. («Формування теоретико-методичних засад логістичного розвитку товарного ринку»; асистентів-стажистів кафедри менеджменту і адміністрування: Чень Мінлея («Алгоритм етапів реалізації корпоративних інтеграційних процесів»); Лінь Цзусяня («Основні та специфічні передумови корпоративних інтеграційних процесів у сучасному бізнес-середовищі»); Оу Веньханя («Економіко-правове забезпечення національного рівня регулювання діяльності корпоративних інтеграційних об’єднань»).

За результатами науково-практичної конференції підготовлено збірник наукових праць:

Ваш браузер не підтримує відображення PDF файлів.