ЗАКРИТИ

Випускникам коледжу економіки і управління вручили дипломи нового зразка!

Випускникам коледжу економіки і управління вручили дипломи нового зразка!

23 липня відбулось урочисте вручення дипломів випускникам Коледжу економіки і управління, створеному при Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту. У святковому заході взяли участь представники ректорату СУЕМ, дирекції КЕУ, викладачі, батьки та випускники.

Директор коледжу Сергій Шамара привітав випускників та їхніх батьків зі святом і відкрив урочисте зібрання.

Після виконання Державного Гімну України з вітальним словом до присутніх звернулася ректор Східноєвропейського університету.

– Ви першими у нашому закладі отримуєте дипломи нового зразка. Цього року ВНЗ України самостійно виготовляли документи про освіту. Це створило деякі незручності щодо їхнього своєчасного отримання. Ми доклали максимум зусиль, аби якнайшвидше їх розробити, і сьогодні вручаємо Вам дипломи з ексклюзивним дизайном нашого навчального закладу, – зазначила вона.

Ректор університету також побажала випускникам впевнено йти до своєї мети, не зупинятися на досягнутому та продовжити навчання далі.

Студенти університету привітали молодших спеціалістів зі значною подією творчими номерами, після чого розпочалася церемонія вручення дипломів.

Варто зауважити, що на розробленому дипломі зображені державні символи України та атрибутика Східноєвропейського університету. Папір, із якого виготовлений документ, має «водяні знаки» з назвою та зображеннями гербу університету. У кутку диплома є ще один захисний елемент – голограма.

Гарантією захисту нового виду диплома є реєстраційний номер у Єдиній державній електронній базі з питань освіти, який фіксує факт отримання освіти тією чи тією особою. Випускнику для перевірки справжності та наявності документа в базі потрібно на сайті ДП «Інфоресурс» у розділі «Перевірка документа за даними ЄДЕБО» заповнити поля для обробки запиту. У такий спосіб роботодавець також має можливість пересвідчитися, що диплом не підроблений.

Вітаємо молодих фахівців, пишаємося ними, зичимо щастя, успіхів і подальших звершень!