ЗАКРИТИ

14 вересня в Коледжі економіки і управління СУРА відбувся День фізичної культури і спорту

14 вересня в Коледжі економіки і управління СУРА відбувся День фізичної культури і спорту

Це свято відзначається в Україні з 1994 року для підтримки здорового способу життя і радості від корисної фізичної діяльності. Цього року колежанська подія проходила в затінку дерев і на спортивних майданчиках парку «Хіміків». Уже очікування і підготовка свята створили у студентів чудовий настрій.

Все розпочалося із кола знайомства і  активуючих дихальних вправ цигун від заступника директора коледжу Сивака Олександра.

Далі енергійна танцювальна розминка від  студентки Діани Косяченко.

Біля справжнього рингу під відкритим небом, проходила зустріч з відомим тренером , членом обласної федерації кікбоксингу Едуардом Паком. Мова йшла про історію розвитку кікбоксингу, видатних спортсменів черкащини, про вплив спорту на фізичну й моральну готовність до захисту України, на готовність людини долати життєві труднощі.

Та найбільш цікавим і захоплюючим був майстер-клас «Про жіночий футбол і не тільки» який провела викладачка коледжу і одночасно арбітр жіночого футболу  Юлія Фролова. Студенти грали в футбол і на реальних епізодах знайомилися з правильними рішеннями арбітра. Емоції зашкалювали, та з рахунком 1:0 перемогла дружба. Фізкульт-привіт!