ЗАКРИТИ

Студенти та викладачі суем на 19-й міжнародній виставці «Україна – подорожі та туризм»

Студенти та викладачі суем на 19-й міжнародній виставці «Україна – подорожі та туризм»

28 березня група студентів напрямів підготовки та викладачів «Туризм» та «Готельна і ресторанна справа» відвідали 19-ту міжнародну виставку «Україна – подорожі та туризм», що проводилася у Міжнародному виставковому центрі у місті Києві.

Студенти ознайомилися з пропозиціями представників туристичного та готельного бізнесу України та закордону, відвідали презентації та семінари туристичних компаній.

Видовищними були виступи хореографічних колективів Таїланду, Індонезії, Бразилії та інших країн, які представляли свої країни.

Приємною була зустріч з випускниками СУЕМ, які брали участь у виставці у складі делегацій підприємств, де вони зараз працюють. Зокрема, з Оксаною Івашиною, яка представляла турецький 5-зірковий готель «Gural Premier Hotel».

Відвідання найбільшої української туристичної виставки було цікавим і пізнавальним.

Цього ж дня для делегації Східноєвропейського університету була проведена екскурсія у готелі «11 Mirrors» - єдиному дизайн-готелі в Україні. Студенти ознайомилися з надаваними готелем основними та додатковими послугами, номерним фондом, специфікою роботи персоналу.

Завершенням дня стало відвідання «Пінчук-Арт-Центру», де студенти та викладачі СУЕМ переглянули інсталяції відомих вітчизняних та закордонних митців.