ЗАКРИТИ

Студенти кафедри готельно-ресторанної справи та туризму почали вивчати Карпатський регіон

Студенти кафедри готельно-ресторанної справи та туризму почали вивчати Карпатський регіон

Пріоритетною складовою освітнього процесу Східноєвропейського університету економіки і менеджменту є практично-професійна підготовка. Із першого курсу студенти закріплюють здобуті у процесі навчання теоретичні знання на виробництві, у провідних установах і компаніях.

Цього разу студенти кафедри готельно-ресторанної справи та туризму вирушили до західної України, аби ознайомитися з інфраструктурою готельно-ресторанного бізнесу.

Трускавець і Східниця першими продемонстрували свої здобутки. Це популярні туристичні центри західної України, які постійно відвідують тисячі гостей з метою оздоровлення та відпочинку.

Лікувально-оздоровчий комплекс "Ді Анна", відпочинковий комплекс  "Санта Марія",  готельний комплекс "Три сини та донька 5*", готельний комплекс "Ріксос-Прикарпаття5*", спа-готель "Міротель5*" вразили інфраструктурою та асортиментом послуг.