ЗАКРИТИ

Східноєвропейський університет тісно співпрацює з товариством червоного хреста

Східноєвропейський університет тісно співпрацює з товариством червоного хреста

Уже не один рік поспіль Східноєвропейський університет економіки і менеджменту співпрацює з Товариством Червоного Хреста. Діяльність Товариства є великою і шлахетною справою.

Червонохресні організації надають допомогу хворим, малозахищеним, самотнім громадянам похилого віку, дітям-сиротам, інвалідам та безпритульним.

Милосердя та безкорисливість – це ті риси, які об’єднують наших студентів і викладачів з цією організацією. Сьогодні представники Товариства провели в університеті благодійну акцію – реалізацію членських марок і безпрограшної лотереї з розповсюдженням тематичної літератури про небезпечність туберкульозу, СНІДу, інфекційних захворювань.

Членська марка Червоного Хреста – це рука допомоги знедоленим. Купуючи та розповсюджуючи їх, студенти разом із викладачами роблять свій непосильний внесок у велику справу гуманності.

Сподіваємось, що тісна співпраця з цією організацією виховуватиме у серцях наших студентів чуйність і небайдужість до чужого лиха та наштовхуватиме їх на добрі справи.