ЗАКРИТИ

Східноєвропейський університет радо зустрів майбутніх вступників

Східноєвропейський університет радо зустрів майбутніх вступників

18 грудня  у Східноєвропейському університеті відбувся традиційний день відкритих дверей. Захід, як завжди, викликав неабиякий інтерес у абітурієнтів та їхніх батьків. Університет відвідали понад 230 учнів загальноосвітніх закладів Черкас і Черкаського району.

Знайомство з вишем майбутні вступники почали з презентації, яка відбулася у конференц-залі за участю директорів інститутів і завідувачів випускових кафедр. Для абітурієнтів було детально роз’яснено умови вступу до університету, надано інформацію про освітні ступені, спеціальності, терміни й форми навчання.

Старшокласники поспілкувалися зі студентською молоддю та своїми майбутніми викладачами. Вони отримали відповіді на всі хвилюючі їх запитання, проконсультувалися щодо перспектив пропонованих спеціальностей, а деякі – остаточно визначилися з вибором професії.

По завершенню бесіди для гостей була організована ознайомча екскурсія навчальним закладом. Школярам та їхнім батькам показали лекційні зали, аудиторії, кафедри, комп’ютерні лабораторії, наукову бібліотеку, навчально-науково-виробничі центри, тренажерну та актову зали тощо. Абітурієнти з зацікавленням розглядали фотографії студентського життя та інформаційні стенди стосовно нагород і здобутків університету, міжнародного співробітництва, благодійної діяльності, наукових та спортивних досягнень.

Тож запрошуємо вас, шановні абітурієнти, до нас на навчання! Обіцяємо вам якісну освіту, практичну професійну підготовку, цікаве студентське дозвілля, сприяння у працевлаштуванні.