ЗАКРИТИ

Сьогодні відбулося засідання студентської ради Східноєвропейського університету, на якому було підбито підсумки роботи органів студентського самоврядування протягом 2016-2017 навчального року та обговорено плани на наступний період.

На зустріч зі студентським активом завітав президент вишу Рауф Ахметович Аблязов. Розпочинаючи засідання, Рауф Ахметович разом із ректоратом університету відзначив плідну роботу студентської ради та побажав молоді успіхів у подальшій діяльності. Рауф Ахметович вручив подяку голові студентської ради Анастасії Литвиненко, а також привітав її з нагоди дня народження.

img_9345+

У своєму виступі голова студентської ради охарактеризувала основні завдання студентського самоврядування, а також склад та структуру чинного органу. Анастасія підкреслила, що протягом цього року було проведено багато заходів та проектів різнопланового характеру. Після цього кожен із керівників секторів студради відзвітував про проведену роботу.

Наприкінці зустрічі студенти поділилися своїми ідеями на наступний навчальний рік, зокрема стосовно відзначення 25-річчя університету, та запевнили, що докладуть максимум зусиль, аби втілити всі задуми. 

img_9365++