ЗАКРИТИ

Кафедра дизайну провела для абітурієнтів майстер-клас до хелловіну

Кафедра дизайну провела для абітурієнтів майстер-клас до хелловіну

Студенти і викладачі кафедри дизайну Східноєвропейського університету провели майстер-клас «Декорації до Хелловіну» для старшокласників черкаської спеціалізованої школи №20. Захід організований у рамках проведення дня відкритих дверей.

Перед початком майстер-класу школярі переглянули презентацію про університет, отримали детальну інформацію стосовно умов вступу, освітніх ступенів і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців. Потім для гостей була проведена екскурсія навчальним закладом, кінцевим пунктом якої стала кафедра дизайну, куди вони вирушили створювати елементи декору до Хелловіну. 

Незмінним і найвідомішим символом свята містики і жахів є, так званий, Ліхтар Джека. Це гарбуз із вирізаним обличчям і сяючими очима. Під час підготовки гарбузів молодь продемонструвала креатив, творчість і все, на що здатна фантазія, аби здивувати та налякати один одного. Студенти зі школярами практикували виготовлення й інших атрибутів Хелловіну: скелетів, павутини, кажанів з паперу, книги заклинань, оформлення пляшок для зілля, свічок тощо. Після цього вони гуртом прикрасили цими елементами хол університету, створивши відповідну атмосферу цього свята.

Всі учасники отримали заряд позитивної енергії, а день відкритих дверей з практичним заняттям дозволив абітурієнтам на кілька годин зануритися у майбутній фах і подивитися на студентське життя зсередини.