ЗАКРИТИ

День працівників освіти та День захисників і захисниць України в СУРА

День працівників освіти та День захисників і захисниць України в СУРА

У Східноєвропейському університеті імені Рауфа Аблязова та Фаховому коледжі СУРА відбулись заходи з нагоди Дня працівників освіти та Дня захисників та захисниць України.

Адміністрація привітала освітян та працівників закладу з професійним святом, урочисто було вручено почесну грамоту від голови обласної ради Анатолія Підгорного директорці Фахового коледжу СУРА Анні Новак за вагомий особистий внесок у розвиток освіти і науки області, високий професіоналізм, плідну педагогічну діяльність та з нагоди Дня працівників освіти. 

Наталія Аблязова, президент університету, отримала поздоровлення від колег з Днем працівника освіти й відзначила працю кожного співробітника на педагогічній ниві.

Адміністрація закладу нагадала, що можливість здобувати знання, працювати та жити у вільній країні ми маємо завдяки нашим захисникам та захисницям, з якими у цьому році освітяни розділяють професійне свято.

Ми низько вклоняємося незламності духу усіх воїнів, котрі здобували та відстоювали незалежність України, мужності і героїзму військовослужбовців Збройних Сил України та інших силових відомств, ветеранів, добровольців, які сьогодні захищають кожного з нас у боротьбі проти збройної агресії російського окупанта.

Присутні на заході вшанували пам’ять усіх загиблих співвітчизників хвилиною мовчання.

Живемо та працюємо на благо нашого народу та нашої країни. Слава Україні!