ЗАКРИТИ

Благодійний ярмарок «Дари осені»

Благодійний ярмарок «Дари осені»

У Східноєвропейському університеті 3 листопада викладачі та студенти провели благодійний ярмарок «Дари осені».

Готувалася молодь до такого заходу заздалегідь. На ярмарку були представлені власноруч випечені пироги, тортики, тістечка, різні оригінальні смаколики. Також ярмарковий стіл був наповнений домашньою консервацією на будь-який смак. Із задоволенням гості куштували канапки з українським салом. А прикрасив всю атмосферу традиційний коровай, який розрізала ректор університету, та всі бажаючі також змогли його скуштувати.

Кафедра готельно-ресторанної справи представила сервірування столу, де були використані елементи осіннього декору: калина, листя клену, грецькі горіхи. Студенти отримали багато цікавої та корисної інформації в сфері обслуговування.

Цього разу всі вилучені кошти на благодійному ярмарку підуть на допомогу маленькому Богданчику з міста Черкаси, який зараз знаходиться в дитячому онкоцентрі. Студенти особисто передадуть кошти батькам хлопчика з побажаннями скорішого одужання.

Східноєвропейський університет постійно бере участь у благодійних акціях міста та проводить такі заходи і в своїх стінах.