ЗАКРИТИ

Освітяни Східноєвропейського відзначили професійне свято

Освітяни Східноєвропейського відзначили професійне свято

У радісній і дружній атмосфері 30 вересня колектив Східноєвропейського університету відзначив професійне свято – День працівників освіти. Урочистості відкрила ректор університету.

– Щиро вітаю всіх, хто присвятив своє життя навчанню і вихованню студентів – наших дітей! «Для того, щоб бути хорошим викладачем, треба любити те, що викладаєш, і любити тих, кому викладаєш», – говорив видатний науковець і педагог Василь Ключевський. І я з радістю можу констатувати, що наші педагоги витримали це «випробування», адже тільки з любові до своєї справи і до студентів може зрости гармонійна освітянська родина. Ви робите нелегку, але таку потрібну справу: доносите до молодих, юних душ добре й вічне, формуєте з них особистість.Тож зичу вам міцного здоров’я, добра, миру,спокою в сім’ях, духовної гармонії й людського щастя,  – з такими теплими словами звернулася ректор до свого колективу.

Цього дня не обійшлося без нагород. Почесні грамоти університету вручено 11 науково-педагогічним працівникам: І. Г. Оксьому, І. В. Дьячук, С. С. Воробйову, Н. О. Луценко, Л. П. Дешевенко, З. М. Сушко, О. Л. Сиборовій, Л. О. Кириченко, І. В. Антоновій, С. Г. Козловській, Л. А. Легкодух.

Свято супроводжувалося концертною програмою за участю студентів університету. Радо привітали всіх вокальними, театральними й танцювальними дарунками Влад Параскевич, Ольга Колбухова, Тетяна Локоть, Сергій Корнієнко, Влад Заставський, Тетяна Яроменко, В’ячеслав Колесник, Анастасія Негода та інші. Майбутні юристи представили глядачам веселу мініатюру зі студентського життя – складання іспиту. Креативний подарунок ректорату презентували студенти кафедри дизайну. Власноруч вони створили дерево, що символізує успішність рідного навчального закладу.

Приємним сюрпризом для присутніх став відеоролик, в якому наші студенти розповіли, наскільки вони поважають працю викладачів.

Ще раз вітаємо науково-педагогічний склад нашого університету з професійним святом! Зичимо доброго здоров’я, нових наукових звершень і гарних студентів!