ЗАКРИТИ

Зустріч з відомою спортсменкою України та світу Оксаною Оробець

Зустріч з відомою спортсменкою України та світу Оксаною Оробець

25 жовтня в Східноєвропейському університеті відбулася зустріч студентів з відомою спортсменкою України та світу, дворазовою чемпіонкою світу, переможцем турніру Арнольд Класік, спортсменкою 2010, 2011, 2012 року України з неолімпійських видів спорту

Абсолютною чемпіонкою України 2011 року, шестикратною переможницею Всеукраїнського Турніру "Різдвяні Канікули" 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009 років, представницею фітнесу перед Олімпійським комітетом для включення його в Олімпійські Ігри 2009 року Оксаною Оробець.

Студенти зустріли спортсменку бурхливими оплесками. Оксана присвятила свій виступ мотивації та підняттю свідомості у молоді, її саморозвитку. В дружній теплій бесіді на власному прикладі поділилася, як можливо в 19 років стати чемпіонкою світу. Студенти та викладачі мали змогу поставити різні питання, які стосувалися спорту, життя та спортивної кар`єри Оксани, її захоплень, теперішньої діяльності та планів на майбутнє.

Після пожвавленого діалогу бажаючі фотографувались з видатною спортсменкою, брали автографи та просто спілкувалися. На згадку про свій візит Оксана залишила побажання удачі, здоров`я та процвітання нашому університету, студентів закликала займатися у житті улюбленою справою та спортом. В свою чергу, студенти подарували чарівній дівчині букет квітів.

Дякуємо Оксані за чудову зустріч!