ЗАКРИТИ

Здорова молодь – здорова нація

Здорова молодь – здорова нація

2 червня студенти Східноєвропейського університету взяли участь в обласних спортивних заходах для молоді «Здорова молодь – здорова нація», проведених Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації спільно з КУ ЧОР «Черкаський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Окрім нашої команди, спортивні вміння демонстрували студенти ще з чотирьох вишів міста: Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, Черкаського державного технологічного університету, Черкаського інституту банківської справи та Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля.

Змагання відбувалися на спортивному майданчику ЧНУ, з яким Східноєвропейський університет у квітні місяці цього року підписав договір про співпрацю, зокрема і в напрямку проведення спільних студентських заходів.

Команди змагалися між собою в легкій атлетиці, волейболі, настільному тенісі та дартсі. Спостерігати за цікавим дійством зібралася чимала аудиторія вболівальників від кожного вишу.

Спортсмени СУЕМу гідно представили навчальний заклад на всіх етапах змагань, продемонстрували не лише чудову фізичну підготовку, а й злагоджену командну гру.

Вітаємо наших студентів із вдалим виступом і бажаємо успіхів у подальших змаганнях!