ЗАКРИТИ

Збори трудового колективу!

Збори трудового колективу!

30 серпня 2011 року в Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту відбулися збори трудового колективу щодо роботи університету в новому навчальному 2011 - 2012 році.

Після періоду літніх відпусток, напередодні початку нового навчального року з трудовим колективом зустрілися Президент Східноєвропейського університету економіки і менеджменту, доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки, лауреат Державної премії СРСР, міжнародної нагороди імені Сократа, академік Інженерної академії України Рауф Ахметович Аблязов та ректор університету, кандидат технічних наук, професор, академік Інженерної академії України Наталія Леонідівна Казарінова.

У своєму виступі Аблязов Р. А. привітав трудовий колектив з початком нового навчального року та визначив основні пріоритети й стратегічні завдання щодо діяльності та розвитку навчального закладу.

Також з інформацією виступила ректор Східноєвропейського університету економіки і менеджменту Казарінова Н. Л.

Ректор у своєму виступі зупинилася на аналізі попереднього навчального року, проінформувала про результати вступної кампанії та про зміни в структурі університету.

Зокрема, Казарінова Н. Л. зробила також аналіз господарської діяльності університету в цілому та поставила завдання для усіх структурних підрозділів університету.

З доповідями виступили проректор з навчальної роботи Мітла А. І. та проректор з науково-дослідної роботи Ус М. Ф. Доповідачі у своїх виступах зосередили увагу на відповідних напрямах діяльності за попередній рік та визначили завдання на наступний 2011 - 2012 навчальний рік.

Окремо було приділено увагу організації навчального процесу в умовах Євро - 2012 та активізації науково-пошукової роботи професорсько-викладацького складу з метою створення інтелектуального продукту в університеті, як освітньо-науковій установі.

На завершення зборів Президент Аблязов Р. А. та ректор Казарінова Н. Л. ще раз привітали трудовий колектив з новим навчальним роком та звернулися з вимогою з усією відповідальністю забезпечити організацію та проведення свята Дня знань та виконання всіма працівниками університету своїх функціональних обов’язків.