ЗАКРИТИ

За півроку в спецраді СУЕМ захищено 10 кандидатських дисертацій

За півроку в спецраді СУЕМ захищено 10 кандидатських дисертацій

З початку 2015 року в спеціалізованій вченій раді Східноєвропейського університету захистили дисертації 10 здобувачів наукового ступеня кандидата економічних наук, з яких троє – викладачі вишу.

Спеціалізована вчена рада К 73.138.02 із правом прийняття до розгляду та проведення захисту дисертацій на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.11 «Математичні методи, моделі та інформаційні технології в економіці» розпочала роботу в Східноєвропейському університеті 1 листопада 2013 року. До складу ради увійшли провідні вчені університету, а також доктори та кандидати наук відповідної спеціальності з вищих навчальних закладів Києва, Дніпропетровська, Донецька, Запоріжжя, Львова, Харкова.

Загалом з початку роботи спеціалізованої вченої ради захищено 31 дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук, з яких 26 вже отримали підтвердження атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України. Це – науковці з Черкас, Запоріжжя, Дніпропетровська, Харкова, Жовтих Вод, Києва, Львова.

Діяльність ради дає змогу зміцнити кадровий потенціал Східноєвропейського університету за рахунок роботи в закладі аспірантури, а також налагодити співпрацю з багатьма ВНЗ України.