ЗАКРИТИ

З Днем працівників освіти!

З Днем працівників освіти!

Шановні освітяни, прийміть найщиріші вітання з професійним святом від Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова! Професія вчителя вічна, як білий світ. У історії цивілізації виникають і зникають, актуалізуються і відмирають сотні різноманітних професій.

Учительська ж справа — навчання і виховання підростаючого покоління — залишається актуальною завжди, в усіх народів і в усіх культурах. 

Як писав видатний український філософ Григорій Сковорода, вчитель — це  «той, хто допомагає дитині стати собою», адже педагоги — це ті люди, які впливають на процес становлення особистості більшою мірою, ніж представники інших професій, вони сіють та зрощують розумне, добре й віче, а для цього потрібно неабияка мудрість та відданість справі. Ми дякуємо усім працівникам освіти за натхненну працю та високий професіоналізм. Бажаємо наснаги, запалу та пристрасті до роботи. Нехай ваш педагогічний талант надихає та допомагає вашим вихованцям стати гідними громадянами своєї країни. Бажаємо вам успіхів та здобутків у всіх ваших справах та починаннях, які будуть окриляти вас на нові звершення