ЗАКРИТИ

Вітаємо з початком навчання!

Вітаємо з початком навчання!

4 вересня відбулась святкова лінійка з нагоди початку навчального року.

4 вересня відбулась святкова лінійка з нагоди початку навчального року.

Східноєвропейський університет імені Рауфа Аблязова та Фаховий коледж СУРА радо вітали студентів з поверненням на навчання.

З вітальним словом до здобувачів освіти звернулась ректорка університету Ія Чудаєва, побажавши наснаги, наполегливості та натхнення для досягнення поставлених життєвих цілей. Словами вдячності відзначила наших захисників, які дають змогу продовжувати навчатись, та викладачів, які попри всі перешкоди невпинно дають знання молодому поколінню.

Після промови ректора до присутніх звернулась керівниця Черкаської філії Черкаського обласного центру зайнятості Оксана Щербак, яка наголосила на тому, що якісні знання, які дають в університеті та коледжі допомагають розвитку та становлення нашої держави.

Директорка коледжу Анна Новак дала цінні настанови для першокурсників та привітала студентів з поверненням до навчання й побажала продовжувати здобувати освіту під мирним, вільним небом з вірою в Україну. 

Представниці першого курсу університету та коледжу урочисто промовили клятву студентів разом з усіма присутніми та отримали символічний студентський квиток від голови студентської ради університету Яни Слободян, який є для наших першокурсників пропуском у світ знань, науки та доросле життя.

Після урочистостей студенти зустрілися з деканами, завідувачами кафедр, кураторами  та викладачами зі своїх спеціальностей, які виголошували вітальні слова та давали настанови щодо навчання.

Нехай новий навчальний рік стане радісним, плідним і переможним!