ЗАКРИТИ

Вітаємо Черкаську дитячу музичну школу №1 ім. М.В. Лисенка зі 100-річчям!

Вітаємо Черкаську дитячу музичну школу №1 ім. М.В. Лисенка зі 100-річчям!

Східноєвропейський університет імені Рауфа Аблязова щиро вітає зі сторіччям роботи Черкаську дитячу музичну школу №1 імені Миколи Лисенка! Наш заклад неодноразово співпрацював з працівниками та вихованцями музичної школи, ми захоплюємось талантами учнів та творчою працею і відданістю колективу.

У Черкаській музичній школі №1 функціонує сім відділів: відділ духових та ударних інструментів, музично-теоретичних дисциплін, хорового та сольного співу, народних інструментів, оркестрових інструментів, фортепіано, концертмейстерства та предмету за вибором. Усі структурні відділи школи ведуть успішну діяльність щодо всебічного розвитку учнів та популяризації музичного мистецтва.

Навчання в школі дає змогу учням задовольнити потребу в творчому, інтелектуальному, духовному розвитку, в професійному самовизначенні, відкрити для себе великий і прекрасний світ музики. Великий педагог Василь Сухомлинський писав: “Музичне виховання - це не виховання музиканта, а перш за все виховання людини”, колектив Черкаської дитячої музичної школи №1 імені Миколи Лисенка на відмінно справляється з усіма цими завданнями.

Бажаємо колективу школи невичерпної творчої енергії, високих нот успіху, удачі й визнання, обдарованих, вдячних учнів та тільки радісних і веселих мелодій на вашому шляху!