ЗАКРИТИ

Виставка репродукцій картин «Епоха Відродження»

Виставка репродукцій картин «Епоха Відродження»

Залами нашого університету не припиняє розповсюджуватися аромат високого мистецтва. Улюблене студентами місце для відпочинку та поповнення енергії з початку навчального року прикрашене репродукціями картин світових майстрів.

Відкриття чергової експозиції відбулося 9 грудня у приємній камерній атмосфері. Під час напружених тижнів заліково-екзаменаційної сесії студенти матимуть змогу надати відпочинок і розуму і нервовій системі споглядаючи полотна із золотого фонду Санкт-Петербурзького музею «Ермітаж».

Епоха Високого Відродження є найбільш багатою на шедеври мистецтва та архітектури. Твори Леонардо да Вінчі, Рафаеля, Тіціана, Джорджоне, та інших італійських майстрів представлені до вашої уваги.

Безсмертні полотна Рембрандта та Рубенса остаточно підкреслюють високу майстерність в мистецтві передати високу ідею оспівування прекрасного в людині.

Гуманізм, принципи якого невпинно і широко втілюються в сучасний освітній процес, був проголошений ще тоді, в епоху Ренесанса, і прекрасним витворам давніх майстрів суджено залишитися безсмертними.