ЗАКРИТИ

У СУРА відбувся День відкритих дверей

У СУРА відбувся День відкритих дверей

20 квітня 2024 року в Східноєвропейському університеті імені Рауфа Аблязова відбувся День відкритих дверей. Навчальний заклад гостинно зустрів майбутніх абітурієнтів. Відвідувачі мали змогу познайомитися з університетом, побувати в навчальних аудиторіях, на кафедрах, а також відвідати студентський хостел.

Викладачі кафедр розповідали про освітні програми 2024 року на різноманітних локаціях. Кафедри демонстрували свої досягнення в галузі науки, методичне забезпечення, навчальні матеріали, прилади, техніку. У лотереї від освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» можна було отримати знижку на навчання.

Була представлена виставка автомобільного транспорту від викладачів та студентів освітньо-професійної програми «Автомобільний транспорт».

IMG_4288

На локаціях освітніх програм «Маркетинг», «Менеджмент», «Цифрова економіка» та інших можна було дізнатися про особливості навчання, партнерів і можливості працевлаштування випускників. Також стейкхолдери спеціальності «Інформаційні системи і технології» презентували ІТ-технології.

Охочі вступити на навчання за спеціальностями «Документаційно-інформаційне забезпечення адміністративної і правової діяльності» та «Правова документація та аналітика» могли побачити виставку друкарського приладдя. Викладачі освітньо-професійної програми «Право» демонстрували валізу експерта-криміналіста та дали змогу всім бажаючим взяти участь у дактилоскопічній експертизі.

Можна було пограти у мовну гру від спеціальності «Фіологія» на кафедрі теорії і практики перекладу та іноземних мов, виготовити значки біля локації «Графічний дизайн».

Представники освітньо-професійної програми «Перукарське мистецтво та декоративна косметика» запрошували на майстер-клас стиліста.

Спеціальність «Туризм» запрошувала абітурієнтів до туристичного кластера, де можна було поринути у подорож визначними місцями з технологіями VR. Спеціальність «Готельно-ресторанна справа» демонструвала приклади сервірування та пропонувала смачне частування варениками учасникам.

Якщо Ви хотіли потрапити на День відкритих дверей, але не мали змоги, слідкуйте за анонсами. Східноєвропейський університет імені Рауфа Аблязова планує провести ще один такий захід в подальшому.

Чекаємо всіх охочих здобути якісну освіту під час вступної кампанії!