ЗАКРИТИ

У Східноєвропейському університеті студенти-іноземці влаштували грузинський тематичний вечір

У Східноєвропейському університеті студенти-іноземці влаштували грузинський тематичний вечір

У Східноєвропейському університеті  економіки і менеджменту студенти-іноземціпровели вечір грузинської культури. Захід подарував викладачам і студентам чудову можливість більше дізнатися про традиції Грузії, відчути темперамент та волелюбний дух її народу.

Із Грузією Східноєвропейський університет пов’язує давня міцна дружба. Поглиблюють її спільні науково-практичні конференції, обміни викладачами закладів вищої освіти, тісні міжкультурні зв’язки.

23523 (3)

Запрошені на тематичний вечір ближче познайомилися з багатогранною культурою цієї країни, мали змогу знайти для себе спільні й відмінні риси української та грузинської літератур, більше довідатися про національні танці, пісні і, звісно ж, кухню.

– Нам потрібно робити спільні вечори, щоб ліпше пізнавати одне одного і відчувати єдність, – говорить студент Гіві Сіхарулідзе.

Східноєвропейський університет уже став для нього українським домом.  Навчання у виші, як розповідає хлопець, дає не лише знання для майбутньої професійної діяльності, а й можливість краще зрозуміти українську культуру, знайти друзів за кордоном серед викладачів і студентів.

На цьому святі, безперечно, панувала атмосфера дружби, щирості, вдячності й студентської невимушеної радості, яка тепер буде їх надихати й згуртовувати дедалі більше.