ЗАКРИТИ

У кулінарному гуртку Східноєвропейського учні знайомилися з мистецтвом карвінгу

У кулінарному гуртку Східноєвропейського учні знайомилися з мистецтвом карвінгу

До Міжнародного жіночого дня заняття в кулінарному гуртку, що діє на базі кафедри готельно-ресторанної справи та туризму, було присвячене карвінгу – мистецтву вирізання з овочів і фруктів.

Завітали на нього учні 8-А класу Черкаської спеціалізованої школи №18.

43 (2)

Під час заняття учасники ознайомилися з загальними правилами оформлення страв, інструментами для карвінгу, опанували основи фігурного вирізування й різьблення та створили композицію «Овочевий букет».

«Карвінг прийшов до нас з Таїланду, – розповідають викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та туризму. – Ця робота кропітка, вимагає терпіння і уваги. Зі звичайних фруктів чи овочів виготовляють справжні художні витвори, якими можна оригінально прикрасити святковий стіл та здивувати запрошених гостей».

43 (3)