До Міжнародного жіночого дня заняття в кулінарному гуртку, що діє на базі кафедри готельно-ресторанної справи та туризму, було присвячене карвінгу – мистецтву вирізання з овочів і фруктів.
Завітали на нього учні 8-А класу Черкаської спеціалізованої школи №18.
Під час заняття учасники ознайомилися з загальними правилами оформлення страв, інструментами для карвінгу, опанували основи фігурного вирізування й різьблення та створили композицію «Овочевий букет».
«Карвінг прийшов до нас з Таїланду, – розповідають викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та туризму. – Ця робота кропітка, вимагає терпіння і уваги. Зі звичайних фруктів чи овочів виготовляють справжні художні витвори, якими можна оригінально прикрасити святковий стіл та здивувати запрошених гостей».
Двадцять вісім років тому було визначено і затверджено права і свободи наших громадян. Конституція закріпила правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність, стала важливим кроком у забезпеченні прав людини та громадянина.
Завідувачка кафедри публічного та приватного права, кандидатка юридичних наук, доцентка та здобувачка вищої освіти Наталія Тонкопряд взяли участь в роботі 1 Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участь «PRO КИЇВ» з темою доповіді: «Нормативне закріплення питання екологічної безпеки».
Відповідно до розкладу заліково-екзаменаційної сесії студенти спеціальностей «Менеджмент» та «Економіка» захищали свої роботи з дисципліни «Інформаційні системи і технології в управлінні». Цей предмет вважається ключовим для майбутніх фахівців, оскільки формує необхідні знання про сучасні інформаційні системи та їх роль у раціональному управлінні ресурсами підприємств.