ЗАКРИТИ

Свято дня інституту економіки

Свято дня інституту економіки

У Східноєвропейському університеті 23.04.13 року відбулася традиційна, радісна, весняна подія: День інституту економіки, який за роки існування вивів на орбіту не одну тисячу висококваліфікованих фахівців з економіки, фінансів, обліку і аудиту, маркетингу, комп'ютерних технологій, документознавства.

Напередодні свята в відбувся цілий тиждень яскравих подій, пов'язаних з рідним інститутом: студенти побачили виставку творів майстрів народної творчості, проводилися олімпіади, відбувся літературний конкурс «Моя професія – моє життя», брейн-ринг присвячений життю і творчістю Т.Г. Шевченка.

На святі Дня інституту економіки був присутній президент університету, д.т.н., професор Аблязов Рауф Ахметович, заступник ректора з зовнішніх зв’язків Кузьмичов Геннадій Петрович.

Під час заходу заступник директора інституту к.е.н. вручила свідоцтва та сертифікати студентам, що пройшли навчання у Навчально-тренувальному банку СУЕМ, грамоти за успіхи у навчанні, науковій діяльності, активну участь у студентському житті. Одночасно відбувся цікавий концерт на якому прозвучали пісні і танці у виконанні заслужених артистів СУЕМ. Незвичайним подарунком до Дня Інституту економіки став виступ фахівців Школи бойових мистецтв, які продемонстрували мистецтво самооборони та були схвально зустрінуті студентами.

Глядачі жваво підтримували виступи артистів аплодисментами, вітали переможців конкурсів. В цілому свято Інституту економіки пройшло у дружній, теплій, невимушеній атмосфері.