ЗАКРИТИ

Студентство обрало собі нового лідера!

Студентство обрало собі нового лідера!

Вибори голови студентської ради – одна з найцікавіших подій під час навчання в університеті. Тут усе, як під час справжніх виборів: агітація, дебати, лічильна комісія і, звісно ж, підтримка виборців.

За посаду голови студради боролися дві претендентки від юридичного інституту: Анастасія Литвиненко та Галина Сухомлин. Вони презентували свої програми, після чого поставили зустрічні запитання одна одній. Однак найбільше їм довелося відповідати на запитання аудиторії. Піднімалися проблемні питання проживання студентів у гуртожитку, залучення молоді до наукової діяльності, соціальної роботи, створення правового сектору студради, представлення університету в міських і всеукраїнських заходах.

За підсумками таємного голосування перемогу здобула Анастасія Литвиненко.

Новообрану голову студентської ради привітала ректор університету, яка побажала їй успіхів на відповідальній посаді й дружньої команди. Ректор зазначила, що студентська рада є одним із головних органів в управлінні університету, і тому її злагоджена командна робота є важливою не лише для студентства, а й для всього вишу. Ректор наголосила на тому, що завжди готова вислухати і підтримати всі пропозиції, ідеї і проекти студентів.

Щиро вітаємо Анастасію Литвиненко з перемогою на виборах! Зичимо натхнення, енергії та успіхів на відповідальній посаді.