ЗАКРИТИ

Студентська рада СУЕМ чекає на нових активістів

Студентська рада СУЕМ чекає на нових активістів

У Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту активно діє студентське самоврядування. Структура студентської ради СУЕМ створена у кращих традиціях європейських вищих навчальних закладів і охоплює всі ключові напрямки діяльності студентства.

Студентська рада є сполучною ланкою між студентами та керівництвом університету. Її діяльність спрямована на зростання соціальної активності в студентському середовищі, ініціативності та відповідальності за доручені справи, а також сприяння гармонійному розвитку особистості студентів.

Студентська рада Східноєвропейського університету – це, насамперед, команда. Команда молодих креативних людей, об’єднаних навколо спільної мети, роботи, ідей і прагнень. Головне її завдання – згуртувати колектив, допомогти кожному студенту втілити в життя свої ідеї, виявити таланти, розвинути лідерські й організаторські навички.

Для більшості студентів робота в студраді є способом самореалізації. Адже активіст – це не просто студент. Це людина, яка здатна творчо мислити, створювати, впроваджувати нове; людина, яка точно знає, чого хоче досягти, і ніколи не втратить свого шансу. Такий студент не сидить на одному місці, йому необхідно постійно рухатися вперед, розвиватися.

Не дивно, що кожен, хто потрапляє до студентської ради Східноєвропейського університету, вже не уявляє свого життя без неї. І навіть по завершенні навчання активісти студентських рад різних років із задоволенням збираються в університеті, діляться новинами, передають досвід новачкам. Багато з них стають друзями на все життя і ще довго згадують ті дні роботи студради, розписані щохвилинно, сповнені нових подій та вражень.

Тож, студенти, не будьте байдужими та не втрачайте свою активність! Долучайтеся до роботи студентської ради й реалізуйте свої задуми!