ЗАКРИТИ

Студентка Східноєвропейського університету отримуватиме стипендію Фонду Пінчука

Студентка Східноєвропейського університету отримуватиме стипендію Фонду Пінчука

Східноєвропейський університет економіки і менеджменту більше п’яти років є партнером Стипендіальної програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука. Це загальнонаціональна програма з підтримки талановитих студентів, метою якої є сприяння формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної й ділової еліти України.

Стипендіати відбираються щорічно на відкритому всеукраїнському конкурсі незалежними фаховими експертами за результатами оцінки письмових анонімних робіт і під час проведення очних змагань. При цьому головними критеріями відбору є високий рівень фахових знань, самостійна наукова робота, лідерські, комунікаційні та творчі здібності.

Цього року до участі в конкурсі долучилось більше тисячі студентів із 68 вищих навчальних закладів України. Вихованці Східноєвропейського університету щорічно беруть участь у конкурсі і вже неодноразово ставали стипендіатами.

Так, за результатами дев’ятого конкурсного відбору–2014/2015 студентка магістратури Світлана Немилостива потрапила до сотні стипендіатів програми з роботою «Створення цілісного комплексу з вирощування плодоовочевої продукції в закритому грунті та виробництва паливних пелет на основі культури Salix Viminalis». Упродовж року вона отримуватиме щомісячну стипендію від Фонду Віктора Пінчука в розмірі понад 900 гривень.

886

Здобуті перемоги в конкурсі дають змогу студентам СУЕМу продовжувати брати участь у проектах Фонду Віктора Пінчука, відвідувати публічні лекції, знайомитися та спілкуватися з відомими науковцями, політиками, представниками бізнесу, громадськими і культурними діячами.

17–19 червня 2015 року Світлана візьме участь у 8-му Молодіжному Форумі "Завтра.UA" для стипендіатів–2015, який відбудеться в Києві.