ЗАКРИТИ

Студенти та викладачі Східноєвропейського університету відвідали концерт білоруського рок-гурту

Студенти та викладачі Східноєвропейського університету відвідали концерт білоруського рок-гурту

13 березня студенти та викладачі Східноєвропейського університету економіки і менеджменту відвідали концерт білоруського музичного гурту «BRUTTO», лідером якого є легендарний виконавець Сергій Міхалок, більш відомий як екс-соліст колективу «Ляпис Трубецкой».

У своїх кліпах та піснях «BRUTTO» пропагує чесну працю, спорт, свободу та здоровий спосіб життя. Багато композицій гурт присвятив минулорічним подіям на Майдані та українським бійцям, які ціною власного життя захищають рідну землю на Сході України.

Загалом концерт пройшов весело, патріотично і дуже гучно. Сильну енергетику лідера гурту відчув кожен фанат. Студенти скандували патріотичні гасла, у руках деяких майоріли синьо-жовті прапори, а на вигуки «Слава Україні!» та «Живе Білорусь!» зал відповідав в унісон.

Кульмінацією вечора стала пісня «Воины света», яка є негласним гімном Євромайдану та боротьби за свободу. Молодь співала її разом із гуртом стоячи. Це вкотре доводить, що пісня є дієвим засобом патріотичного виховання.

Відвідування подібних заходів є чудовою нагодою для невимушеного спілкування студентів і викладачів за межами навчальних аудиторій, для згуртування колективу та удосконалення системи позанавчальної виховної роботи.