ЗАКРИТИ

Студенти СУЕМ вивчали сферу обслуговування Карпатського регіону

Студенти СУЕМ вивчали сферу обслуговування Карпатського регіону

Тиждень дуального навчання для студентів кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Східноєвропейського університету пройшов у Карпатах. Базою для набуття практичних навичок майбутніми фахівцями у сфері гостинності стали найпопулярніші курорти регіону.

Туристичні здобутки студентам продемонстрували Трускавець, Східниця, Славське, Моршин, Татарів, Буковель і Яремче. Упродовж навчального інтенсиву молодь ознайомилася з геолокацією, інфраструктурою, асортиментом послуг і категоріями номерів таких відомих готельних комплексів, як «Rixos-Prykarpattya 5*», «Mirotel Resort & SPA 5*», «Три сини та донька 5*», «Високий Верх», «Вежа Ведмежа» та багатьох інших. Розкішною інфраструктурою та різноманітністю розваг вразили  гірськолижні курорти «Буковель» і «Захар Беркут».

Також у ході навчальної подорожі студенти вивчали особливості лікувально-оздоровчого туризму Львівщини на базі комплексу «Моршинкурорт» та ознайомилися з гуцульським кліматичним курортом Татарів.

– Практично-професійна підготовка студентів є пріоритетною складовою освітнього процесу в нашому університеті, – наголошує ректор Сергій Шамара. – Так, уже з перших семестрів наші вихованці закріплюють здобуті під час навчання теоретичні знання на виробництві, у провідних установах і компаніях.