ЗАКРИТИ

Студенти спеціальності «дизайн» захистили дипломні проекти

Студенти спеціальності «дизайн» захистили дипломні проекти

На кафедрі дизайну Східноєвропейського університету завершилися захисти дипломних проектів на здобуття освітніх ступенів «спеціаліст» і «бакалавр».

Голова екзаменаційної комісії – заслужений художник України, завідувач кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва ЧНУ ім. Б. Хмельницького Т. К. Касьян – відзначила високий рівень презентованих проектів бакалаврів. Зокрема, це роботи студентів, які вже неодноразово брали участь у міських конкурсах із дизайну і пропонували свої напрацювання для розгляду черкаській владі.

Серед них: два проекти з благоустрою та озеленення території парку Хіміків (автори Валерія Горбащенко та Антоніна Уварова); проект благоустрою та озеленення туристичної бази відпочинку «Придніпровська» у с. Благодатне Золотоніського району (автор Наталія Любива); проект благоустрою та озеленення території пляжу «Марина» (автор Неллі Дорофєєва-Овчарук).

Цікавим також, на думку комісії, є проект благоустрою та озеленення скейт-парку (пляж «Марина») від Єгора Гончаренка.

Загалом своїми дипломними роботами випускники показали не лише здобуті теоретичні знання і практичні навички, а й продемонстрували просторове мислення, творче уявлення, образне й креативне бачення.