ЗАКРИТИ

Студенти обрали собі нового лідера!

Студенти обрали собі нового лідера!

Вибори голови студентської ради – одна з найцікавіших подій під час навчання в університеті. Тут усе, як під час справжніх виборів: агітація, дебати, довірені особи, лічильна комісія і, звісно, справжня підтримка своїх виборців.

Обирають керівника на рік. Охочих спробувати себе в ролі кандидата цього року було троє: Вікторія Кириченко, Тетяна Локоть і Микола Кінішенко.

У день виборів із настановчим словом до претендентів звернулася ректор університету. Вона зазначила, що Студентська рада є одним із головних органів в управлінні університету і тому її злагоджена командна робота є важливою не лише для студентства, а й для всього вишу. Ректор наголосила на тому, що вона завжди готова вислухати і підтримати всі пропозиції, ідеї і проекти студентів.

Після цього кандидати ставили зустрічні запитання один одному. Однак найбільше претендентам на важливий пост довелося відповідати на запитання аудиторії. Виборці розділилися на три табори, залежно від того, кого підтримували.

Варто зазначити, що адміністрація університету і викладачі не втручалися у хід виборів. Обрання голови Студради в такий спосіб – виключно студентська ініціатива.

Таким чином, після напруженої передвиборчої кампанії, де кожен кандидат міг виявити власні вміння і завоювати голоси виборців, перемогу здобув Микола Кінішенко. За підсумками таємного голосування він набрав найбільшу кількість голосів. Понад 55 % виборців підтримали саме його кандидатуру!

Атмосфера в залі була сповнена радості. Студенти були задоволені результатами виборів, аплодували і вигукували гасла в підтримку Миколи. Вони обрали собі лідера, за яким хочуть йти і якому довіряють.

Новообраного голову Студентської ради привітала ректор університету, яка побажала йому успіхів на відповідальній посаді і дружньої команди. Ректор акцентувала на тому, що потрібно працювати над залученням все більшої кількості студентів до активної діяльності у Студентській раді. Ректор також подякувала за співпрацю Вікторії Кириченко, яка минулого навчального року очолювала студентське самоврядування.

Щиро вітаємо Миколу Кінішенка з перемогою на виборах! Зичимо обраному голові Студентської ради натхнення, перемог, енергії та успіхів у його діяльності.