ЗАКРИТИ

Студенти і викладачі кафедри економіки, обліку і оподаткування – учасники IFRS Forum

Студенти і викладачі кафедри економіки, обліку і оподаткування – учасники IFRS Forum

8 червня у колонній залі Київської міської державної адміністрації відбувся регіональний тематичний IFRS Forum Ukraine «На шляху до якісної звітності за МСФЗ». Захід організований Федерацією професійних бухгалтерів і аудиторів України.

Форум у Києві завершив марафон, розпочатий ще на початку березня і, пройшовши через усю країну, включаючи Харків, Дніпро, Львів, Одесу і інші міста, зрештою дійшов до столиці, щоб узагальнивши весь набутий досвід, зробити висновки та намітити основні напрями майбутніх змін.

У київській мерії зібралися представники Світового банку, Адміністрації президента, Міністерства фінансів, Аудиторської палати, СІМА, ФПБАУ, Спілки аудиторів, представники ВР, практикуючі аудитори, бухгалтери, представники бізнесу і аудиторських компаній, представники професійних видань з обліку та аудиту.

11441 (1)

Від Східноєвропейського університету економіки і менеджменту у заході взяли участь старший викладач кафедри економіки, обліку і оподаткування Н. М. Свєтлова та студент 4 курсу Сергій Котляр, які є членами ФПБАУ.

Нелегкі завдання постають перед регуляторними органами і професійною спільнотою, адже на часі величезна кількість змін, які мають на меті максимально наблизити фінансову звітність до МСФЗ, зрештою виконати вимоги закону «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

ФПБАУ як єдина з вітчизняних професійних організацій, що є членом IFAC, змогла об’єднати навколо себе значну кількість стейкхолдерів, які виступають однією командою, доповнюючи і підсилюючи один одного, досягаючи значного синергетичного ефекту. Тільки так, спрямовуючи зусилля в єдиному напрямі, ми зможемо досягти успіху в справі розвитку професії і транспарентності фінансової звітності.