ЗАКРИТИ

7 грудня за підтримки Східноєвропейського університету Молодіжний ресурсний центр організував проект «Кузня кадрів», в якому взяли участь студенти кафедри готельно-ресторанної справи та кафедри туризму на чолі з викладачами та завідувачами кафедр – Анною Собко та Іваном Десятніковим, де посіли призове місце.

В заході також взяли участь Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького, Смілянський коледж харчових технологій. Капітаном команди Східноєвропейського університету виступила магістр спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Ірина Істоміна.

Конкурсна програма складалася з професійно-орієнтованих завдань, а саме: «Вміння спілкуватися з різними клієнтами», «Краща сервіровка», «Краща страва», «Майбутні ресторатори», «Як добре Ви знаєте Україну?».

23523 (7)

Команда Східноєвропейського університету показали лідируючі позиції за всіма номінаціями конкурсної програми. Особливе враження на членів журі справила авторська презентація студента 3-го курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Максима Воронцова.

Позитивні схвалення журі, шквал емоцій глядачів довели, що в Східноєвропейському університеті навчаються лідери сфери готельно-ресторанної справи та сфери туризму.