19 травня 2017 року за участі Асоціації кулінарів України (АКУ) відбувся гастрономічний фестиваль Best Food Fest. До складу журі було запрошено завідувача кафедри готельно-ресторанної справи Східноєвропейського університету економіки і менеджменту, голову Черкаського осередку АКУ Анну Собко.
У рамках фестивалю пройшло засідання правління АКУ, у ході якого обговорювалися питання участі регіональних команд у професійних змаганнях восени. Приємно згадати дух суперництва, професіоналізму, креативності, що панували у командних змаганнях під час проведення Всеукраїнського конкурсу юніорів з кулінарного мистецтва та сервісу – 2016. Тоді було відзначено призовими місцями студентів Східноєвропейського університету – Ірину Істоміну та Олега Кареліна. Чекатимемо на нові перемоги наших студентів. Під час осіннього конкурсу у них буде можливість якнайкраще проявити свої кулінарні вміння.