ЗАКРИТИ

Семінар-практикум «Нове меню для дошкільної освіти»

Семінар-практикум «Нове меню для дошкільної освіти»

Нещодавно, Університет спільно з Департаментом освіти і гуманітарної політики Черкаської міської ради, в особі заступниці міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чубіної Анастасії та Асоціацією кулінарів України, в особі Собко Анни провели інтерактивний семінар-практикум «Нове меню для дошкільних закладів освіти: розробка, технології, впровадження».

В ході проведення заходу було досліджено та розібрано основні складові нового меню, відпрацьовано прийоми приготування нових страв для дітей дошкільного віку. Як влучно зауважила Анастасія Чубіна – «повар, що працює в дошкільному закладі і вручну може приготувати картопляне пюре на 40 малюків, вже майстер своєї справи. А за допомогою сучасних смарт-технології від Термомікс Україна, батьки можуть бути впевнені в якісному харчуванні дітей. Кожен учасник був задіяний у технологічному процесі приготуванні страв.

Супроводжували семінар студенти та викладачі кафедри Готельно-ресторанної справи СУРА під керівництвом доцента кафедри, кандидата технічних наук Собко Анни.

8866 (8)