Нещодавно, Університет спільно з Департаментом освіти і гуманітарної політики Черкаської міської ради, в особі заступниці міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чубіної Анастасії та Асоціацією кулінарів України, в особі Собко Анни провели інтерактивний семінар-практикум «Нове меню для дошкільних закладів освіти: розробка, технології, впровадження».
В ході проведення заходу було досліджено та розібрано основні складові нового меню, відпрацьовано прийоми приготування нових страв для дітей дошкільного віку. Як влучно зауважила Анастасія Чубіна – «повар, що працює в дошкільному закладі і вручну може приготувати картопляне пюре на 40 малюків, вже майстер своєї справи. А за допомогою сучасних смарт-технології від Термомікс Україна, батьки можуть бути впевнені в якісному харчуванні дітей. Кожен учасник був задіяний у технологічному процесі приготуванні страв.
Супроводжували семінар студенти та викладачі кафедри Готельно-ресторанної справи СУРА під керівництвом доцента кафедри, кандидата технічних наук Собко Анни.
Сьогодні, як ніколи, дуже важливо пізнавати, досліджувати історичну, культурну, археологічну спадщину свого краю, України. Бути справжнім патріотом у збереженні історико-культурної спадщини – головне завданням кожного українця.
На кафедрі публічного і приватного права вже вкотре відбулося засідання гуртку "Феміда", що допомагає студентам розвивати свої наукові здібності та поглиблювати знання в цій галузі. Такі ініціативи важливі для стимулювання наукової самостійності та інтересу до навчання.
09 травня 2024 року доцент кафедри економіки, обліку і оподаткування Коваль Олександр Олександрович провів відкриту лекцію «Поведінкова економіка як складова підвищення прибутковості фірми»