ЗАКРИТИ

Приймальна комісія Східноєвропейського університету почала реєструвати перших абітурієнтів

Приймальна комісія Східноєвропейського університету почала реєструвати перших абітурієнтів

10 липня стартувала вступна кампанія, до якої в Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту підготувалися заздалегідь.

На інформаційних стендах і веб-сайті вишу розміщено необхідні нормативні та інформаційні матеріали (ліцензія, правила прийому, таблиці напрямів підготовки та спеціальностей за галузями знань, перелік потрібних для вступу документів, графік роботи приймальної комісії та ін.).

У приймальній комісії працюють кваліфіковані фахівці. Представники інститутів, кафедр і циклових комісій роз’яснюють вступникам правила прийому до університету та створеного при ньому Коледжу економіки і управління, ознайомлюють із формами навчання, напрямами підготовки та спеціальностями. Технічні секретарі допомагають абітурієнтам заповнювати документи для вступу на ОКР: «молодший спеціаліст», «бакалавр», «спеціаліст», «магістр».

Також в університеті створено екскурсійну службу, аби абітурієнти могли більше дізнатися про університет та на власні очі побачити його матеріально-технічну базу, бібліотечний фонд, студентське кафе, тренажерну залу, гуртожиток тощо.

Із правилами прийому до університету та термінами подання документів можна ознайомитися на сайті в розділі «Абітурієнту – 2015».

Приймальна комісія СУЕМ працює без вихідних за графіком:

понеділок - п'ятниця з 9.00 до 17.00;

субота - неділя з 9.00 до 14.00.

Телефон приймальної комісії: (0472) 64-84-74.