ЗАКРИТИ

Поетичні читання в Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту, присвячені творчості Д. Павличка

Поетичні читання в Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту, присвячені творчості Д. Павличка

У святковій і урочистій атмосфері у науковій бібліотеці Східноєвропейського університету економіки і менеджменту відбулися поетичні читання, присвячені творчості видатного українського поета, полум’яного громадянина рідної землі Д. Павличка. На святі були присутні викладачі і студенти, шанувальники творчості поета.

З вітальним словом до учасників звернувся проректор університету Коваль В. В., який відзначив особливу роль Д. Павличка у формуванні української культури та держави.

Директор наукової бібліотеки Жива І. М. підготувала цікаву презентацію про основні етапи життя і творчості Дмитра Павличка.

Голова ради поетичного клубу «Аріадна», член Національної спілки журналістів України доцент Хотькіна О. Р. відмітила, що багато ліричних творів поета покладено на музику. І ці пісні дзвенять у серці кожного, як усім відомі рядки насправді народної пісні «Два кольори».

Перед слухачами виступили студенти університету, які підготували улюблені вірші видатного українського поета.

Поетичні читання відбулися напередодні візиту Дмитра Павличка до університету, і зараз студентська молодь з нетерпінням чекає зустрічі з легендарним класиком української поезії.