ЗАКРИТИ

Підписано Меморандум про співробітництво з Черкаським науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС України

Підписано Меморандум про співробітництво з Черкаським науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС України

05 квітня 2021 року адміністрація Черкаського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру (НДЕКЦ) МВС України в особі директора Аксьонова Василя Васильовича та зам. директора Бандури Сергія Івановича завітала до Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова з почесною метою.

Урочисто підписати Меморандум про наукове співробітництво та організацію взаємовідносин в межах компетенції та повноважень.

Меморандум підписали в присутності президента університету Наталії Аблязової: від Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова – ректор Чудаєва Ія Борисівна, від Черкаського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України – директор Аксьонов Василь Васильович.

Адміністрація НДЕКЦ ознайомилася з основними напрямами діяльності, зі спеціальностями, за якими готують майбутніх спеціалістів, та з дисциплінами, які викладаються студентам Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова. Особлива увага була приділена спеціальностям «Право», «Облік і оподаткування», «Економіка підприємства».

Співробітництво між установами спрямоване на обмін досвідом у галузі судово-експертної діяльності та науково-дослідній роботі.

Досягнуто домовленість щодо подальшої плідної співпраці.