ЗАКРИТИ

Навчаємося цікаво

Навчаємося цікаво

Одна з головних візитівок міста Черкаси - парк «Сосновий бір» нещодавно став навчальною платформою для формування знань і вмінь студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» і «туризм і рекреація».

В парку у студентів відбулося інтегроване навчально-практичне заняття з курсів Організація анімаційних послуг і Організація екскурсійної діяльності. Своє дозвілля люди бажають провести по-різному – у залежності від своєї індивідуальності, тому бази парків мають забезпечувати всю різноманітність рекреаційно -розважальних потреб туристів. Парк «Сосновий бір» є пам’яткою садово-паркового мистецтва, має різноманітні функціональні зони. 

Декоративні водойми розміщені на різних рівнях із перепадами висоти до 2-3 метрів. Зелені масиви парку чергуються з відкритими галявинами, парк розташований на терасі Дніпра. На алеях парку розташовані скульптури із кам’яню, які є справжніми витворами мистецтва і з’явилися в парку після проведеного фестивалю «Живий камінь» у Черкасах. Парк є привабливим місцем для сімейного відпочинку і  туристів, які приїжджають до Черкас. 

Студенти самостійно підготували матеріали про історію створення парку «Сосновий бір», особливості його сучасного стану, ділилися думками про те, як парк має розвиватися далі, щоб стати ще кращим. Також студенти спробували себе в ролі справжніх екскурсоводів- вони самостійно розробили текст пішохідної екскурсії парком і з захопленням  розповідали підготовлений цікавий матеріал.

Проведення у такому форматі інтегрованого навчально- практичного заняття сприяє ефективному засвоєнню вивченого матеріалу. Студенти залишилися дуже задоволені, адже вони чудово поєднали навчання з дозвіллям і вкотре переконалися, що обрана ними спеціальність є цікавою і перспективною.