ЗАКРИТИ

Наша «Громада» перемогла у другій грі поспіль й очолила турнірну таблицю вищої ліги

Наша «Громада» перемогла у другій грі поспіль й очолила турнірну таблицю вищої ліги

Матч із командою Катеринополя припав на 25 листопада – День ушанування жертв Голодомору в Україні. Команда наших студентів вийшла на паркет із чорними пов’язками на лівому плечі в знак солідарності з відповідними всеукраїнськими заходами.

Певна незібраність призвела до голу в наші ворота вже на першій хвилині. Проте, оговтавшись, “громадівці” пішли в атаку і дуже класно комбінували. Це дало можливість Роману Коломійцю ефектно в падінні замкнути дальній простріл, а Антону Вакуленку майстерно забити два індивідуальні голи. Щоправда, забила й команда Катеринополя. І за рахунку 3:2 колективи пішли на перерву.

Другий тайм був ще більш емоційним за перший. Певна нервозність і багато фолів від наших гравців давали катеринопільцям можливість знаходити шпарини в обороні “Громади”. Але на висоті був голкіпер другого тайму Володимир Григор’єв, який декілька разів урятував команду. Тим часом і контратаки “громадівців” принесли свої плоди: Микита Агарін і Вакуленко додали по голу до своєї бомбардирської колекції (5:2). Потім суперники обмінялися голами (за нас, як і попередньої гри, забив Владислав Столяр). Через перебір фолів “Громаді” влучно пробили також пенальті. 6:4 – ще одна вольова перемога наших молодих спортсменів.

На два тижні команда Східноєвропейського університету очолила турнірну таблицю Вищої ліги, випереджаючи команду Інституту пожежної безпеки “Рятівник” на один м’яч за різницею “забитих – пропущених”.

Щиро дякуємо вболівальникам за підтримку!

ГРОМАДА (Черкаси, СУЕМ) 6 : 4 Катеринопіль (Катеринопіль)

Голи: Коломієць, Вакуленко (3), Агарін М., Столяр – Піщаний, Приходько, Бобінський, Белоус.

Попередження: Вакуленко.

Інтерв’ю тренера

news/2017/11/2255.jpg

 

Увага! Наступна гра нашої команди відбудеться 10 грудня о 17:00 !