ЗАКРИТИ

“Хвиля-СУЕМ” за крок до півфіналу!

“Хвиля-СУЕМ” за крок до півфіналу!

Із позитивним настроєм почали лютневі ігри Чемпіонату області у Вищій лізі футзалісти Східноєвропейського університету. Щоб вийти до фінальної частини, у 9-му, 10-му та 11-му турах нашій команді потрібно було здобувати, як мінімум, дві перемоги. Тому налаштування на гру з колективом Яснозір’я було максимальне.

Технічного суперника вдалося зломити ще на початку гри, коли Богдан Макаренко і Микита Агарін забили по голу. Втім, комфортна перевага зникла, коли яснозірці відквитали один м’яч. Після чого “хвилясті” зібралися і зусиллями Владислава Сидоренка, Вадима Добровольського та Владислава Зєнкова довели рахунок до 5:1.

Початок другого тайму був за Яснозір’ям (5:2), після чого Б. Макаренко і капітан “Хвилі” Микита Осика своїми голами знову наростили перевагу команди до 7:2. Бажання забити ще більше і певна розслабленість (як і в попередньому матчі з Червоною Слободою) призвели до трьох м’ячів поспіль у ворота команди Східноєвропейського університету. Остаточний рахунок 7:5 на табло, програний другий тайм, але такі важливі 3 очки у скарбничку “Хвилі-СУЕМ” напередодні двох останніх матчів за вихід на “призові місця”.

Завершення боротьби передбачається у іграх із Россю й Ураганом (12 і 21 лютого о 19:00 та 15:00 відповідно). Нагадаємо, що для 100-відсоткового потрапляння у фінальну частину нашим хлопцям достатньо перемоги у найближчому матчі. Півфінали та фінал чемпіонату Черкаської області з футзалу у Вищій лізі відбудуться у першій половині березня. Ми щиро бажаємо “Хвилі” перемог і здобуття найвищих призових місць!

444218 (2)

9-й тур, 06.02.2016. Хвиля-СУЕМ 7 : 5 Яснозір’я

Голи: Макаренко (2), Агарін, Сидоренко, Добровольський, Зєнков, Осика – Шепіль (5)

Відео голів та матчу, більше фотографій шукайте впродовж тижня – на сайті Черкаський спорт (cherkassy-sport.com)

Увага! Наступна гра нашої команди у П’ЯТНИЦЮ, 12 лютого у палаці спорту “Будівельник”!

Рось: Хвиля-СУЕМ

Початок гри о 19:00.