ЗАКРИТИ

Хвиля-СУЕМ у “фіналах”! (анонс матчів 7 березня)

Хвиля-СУЕМ у “фіналах”! (анонс матчів 7 березня)

Спочатку звіт за останній – 11-й тур, який відбувся 21 лютого.

Того дня футзальна команда Східноєвропейського університету виграла свій 8-й матч у сезоні й посіла першу сходинку за підсумками турнірного кола. Фактично це була гра 1/4 фіналу, адже суперник – Ураган – у разі навіть нічиєї потрапляв у четвірку півфіналістів і склав би конкуренцію і нашим хлопцям, і Колосу з Мошнами. Саме тому, забезпечивши місце у півфіналі ще до цього матчу, “хвилясті” однак грали на перемогу, грамотно вистоявши перший тайм (0:0) і виснаживши суперника у другому (4:1). На жаль, у відчайдушній боротьбі зламав ногу Богдан Макаренко. Зичимо йому міцного здоров’я і якнайскорішого одужання!

Хвиля-СУЕМ 4 : 1 Ураган

5752 (4)

Голи: Осика, Ткаченко (автогол), Добровольський, Агарін – Ткаченко.

Попередження: Добровольський.

Повне відео матчу можна переглянути за посиланням:

https://www.youtube.com/watch?v=mvCS--xVXmo

Інтерв’ю тренера команди Сергія Шамари тут:

https://www.youtube.com/watch?v=zCPlvCp9100

У “фіналах” футзальну команду Східноєвропейського університету очікує спочатку “Спартак” із Золотоноші (який потрапив сюди з 4-го місця, завдяки перемозі “Хвилі” над Ураганом). Цей півфінал буде дуже яскравим, адже, як видно із турнірної таблиці, обидві команди грають в атакувальній манері, багато забивають і, як наслідок, також пропускають. Хвиля-СУЕМ уже вигравала свій матч у Спартака (5:2) у третьому турі. Проте ігри “на виліт” це – дещо інше в плані мотивації будь-якого колективу. Тому потрібні максимальне налаштування, добротні кондиції і, звісно ж, везіння.

У разі перемоги над золотонісцями, наша команда потрапить у фінал, де на неї чекатиме переможець протистояння Колос – Мошни (другої та третьої команд чемпіонату). Ці суперники теж зустрічалися між собою і зіграли 2:2. Тут очікується футзал більш оборонного плану, де кожен відстежуватиме помилки опонента і спробує ними скористатися. Вболіваючи за потрапляння до фіналу насамперед нашої “Хвилі”, про ймовірних суперників зазначимо, що з Колосом та Мошнами наш колектив теж уже грав, вигравши 6:2 і програвши 1:3 відповідно. Тож, фінал, за будь-яких обставин, теж буде цікавим!

Запрошуємо студентів і викладачів, і власне весь колектив Східноєвропейського університету на фінальні матчі “Хвилі-СУЕМ” 7 березня у ПC Будівельник, де команда побореться за “срібні” медалі і, можливо, за чемпіонство у Вищій лізі Черкаської області!

Розклад ігор:

10.00 Хвиля – Спартак (півфінал)

11.00 Колос – Мошни (півфінал)

18.00 Фінал

20.00 Урочисте нагородження