ЗАКРИТИ

Хвиля-СУЕМ після 3 турів утримує лідерство в обласній вищій лізі з футзалу

Хвиля-СУЕМ після 3 турів утримує лідерство в обласній вищій лізі з футзалу

У третій грі чемпіонату області (13 грудня) на “Хвилю” чекав міцний суперник – “Спартак” із Золотоноші. Спартаківці якраз і відкрили рахунок.

Але наша команда не згнітилася і нав’язала опонентам на паркеті свою гру. Сміливо пішов на двох захисників та воротаря і проштовхав м’яч у ворота Владислав Сидоренко. Гостро прострілив із флангу В’ячеслав Бондаренко – гравець “Спартака” зрізав круглого у свої ворота. Прибравши опонентів на замахах, дальнім пострілом у “дев’ятку” збільшив нашу перевагу капітан Микита Осика.

4373 (4)
4373 (3)

За рахунку 3:1 у другому таймі “Хвиля” почала грати у комбінайціний футбол, підключаючи через фланги Максима Авер’янова, Микиту Агаріна, Вадима Добровольського. Останні два забили по голу і збільшили перевагу “хвилястих” до 5:1. Відзначимо впевнену гру в оборонній лінії воротаря Євгена Панченка, боротьбу з суперниками Ігоря Журби і Богдана Макаренка. На останньому футзалісти “Спартака” заробили пенальті, котрого за три хвилини до кінця матчу реалізував Бреус. Але у підсумку – 5:2! “Хвиля” таки “накрила” золотонісців.

Традиційно дякуємо вболівальникам за підтримку!

Спартак 2 : 5 Хвиля-СУЕМ

Голи: Іскра, Бреус : Сидоренко, Хомут (автогол), Осика, Агарін, Добровольський

Попередження: Хомут (Спартак)

Післяматчеве інтерв’ю тренера Сергія Шамари можна переглянути ТУТ.

Відео голів та матчу, фотографії шукайте впродовж тижня – на сайті Черкаський спорт (cherkassy-sport.com)

Увага! Наступна гра нашої команди вже 20 грудня у палаці спорту “Будівельник”!

Колос (Вільшана) : Хвиля-СУЕМ