ЗАКРИТИ

Гуцульський кліматичний курорт Татарів вразив студентів Східноєвропейського туристичними принадами

Гуцульський кліматичний курорт Татарів вразив студентів Східноєвропейського туристичними принадами

Татарів – одне з наймальовничіших місць в Україні. Суміш гірського повітря, води й екологічно чистих лісів Карпат робить Татарів оптимальним місцем для лікування хвороб дихальної системи.

Знаний Татарів не тільки лікувальними принадами, а й архітектурними. Чого тільки варта церква святого великомученика Димитрія Солунського, побудована 1870 року. Це одна з найдавніших пам’яток архітектури національного значення, що збереглися до сьогодні.

Молодь була вражена відкритістю й гостинністю жителів Татарова, які ласкаво запрошують до рідного краю всіх охочих, аби відчути силу та красу Карпат. Власники туристичного комплексу «Лаванда Country Club», готелів «Villa Billa», «Пацьорка» та «Коруна» ознайомили студентів із номерним фондом, продемонстрували розмаїття послуг для відпочивальників, закцентували увагу на чималій кількості туристичних маршрутів та їхніх особливостях.

– Тут радо зустрінуть і розкажуть про те, чого немає в книжках, – діляться враженнями від навчальної мандрівки студенти СУЕМ. – Гордість переповнює, коли чуєш і бачиш, що є ще в Україні таке місце, де не тільки відчайдушно бережуть природу, шанують українські традиції, мають відкриту щиру душу, а й діляться цим з усіма охочими.