ЗАКРИТИ

День знань 2021

День знань 2021

Шановні викладачі та студенти Східноєвропейсього університету, дорога наша університетська родино! Щиро вітаємо Вас з Днем знань та з початком нового навчального року!

Цей день нагадує нам про те, що кожен, незалежно від віку, завжди повинен і може вчитися. Адже знання, це та царина, яка дозволяє постійно розвиватись, досягати і здобувати.

Студентам бажаємо наполегливості та старанності для самовдосконалення й реалізації своїх найсміливіших планів. Ваше навчання відбувається в епоху стрімкого розвитку інформаційних технологій і глобалізації, викликів динамічного й непростого світу. Керівництво і колектив університету щиро бажає студенству творчої наснаги, активної життєвої позиції, успіхів у навчанні.

У День знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх педагогів і викладачів, їх неоціненну роботу розуму і серця. Шановні колеги! Саме на ваших плечах лежить відповідальність виховати здорову і освічену молодь, яка з часом понесе наступним поколінням ваше тепло, знання, мудрість і любов до рідної Черкащини та України.

Усім бажаємо успіхів у праці та навчанні, творчих наукових здобутків, міцного здоров’я, моральних і фізичних сил, щоб у наш непростий час впевнено творити нову сторінку в житті нашої Батьківщини.

zdanie_2