ЗАКРИТИ

День Інституту економіки

День Інституту економіки

18 квітня 2012 року у нашому великому і світлому домі відбулася традиційна, радісна, весняна подія: День Інституту економіки! Напередодні свята у нас відбувались яскраві події, пов'язані з нашим рідним інститутом: студенти готували наукові доповіді, тези, ми побачили нові різнобарвні стінні газети, проводилися олімпіади, цікаві конкурси.

На святі з вітальним словом до студентів звернулася ректор університету, Казарінова Наталія Леонідівна, яка також вручила переможцям конкурсу «Найкращий програміст» спеціальні медалі і грошові винагороди «Альфа-банка».

Під час свята були переможці літературного конкурсу «Мій інститут – моє життя» які були нагороджені грамотами, а також підведені підсумки конкурсу стінних газет. Найкращі студенти-активісти були відзначені грамотами за досягнення в науково-дослідній роботі, успіхів в навчанні, творче мислення, досягнення в галузі культури і спорту.

Гарним подарунком для студентів та викладачів під час свята стали музичні вітання, запальні танці, поетичні рядки. Свято ще раз підтвердило, що Інститут економіки став для кожного студента другою домівкою, де викладачі знаходять особливий підхід до кожного студента і розкривають в ньому найкращі риси.