ЗАКРИТИ

AGROSHOW Ukraine

AGROSHOW Ukraine

В нашому місті 16-18 червня проводилась щорічна виставка на території аеропорту «AGROSHOW Ukraine». Захід організований в авторському форматі експо-фест. Тут відвідувачі могли не тільки ознайомитися але й відпочити на різноманітних локаціях.

Організатори перетворили звичайну статистичну виставку на справжнє свято з яскравою шоу програмою, презентаціями новинок, інноваційних рішень, змаганнями тракторів та живим спілкуванням для обміну досвідом.

Також ну цю виставку було запрошено вищі навчальні заклади, до якої і долучився Східноєвропейський університет імені Рауфа Аблязова.

Студенти яскраво представили наш Університет, прийнявши участь в цьому заході де відвідувачам виставки розповідали про СУРА, його діяльність, інформацію по вступній компанії для абітурієнтів.

3535 (6)-1

Студентка 1–го курсу спеціальності «Право» Наталія Шевченко розповіла: «Мені дуже сподобалося, я отримала дуже багато яскравих емоцій та вражень, на мою думку, участь саме в таких заходах дає можливість більше дізнатися не тільки про діяльність а й про Університети та навчання».

Також висловив свою думку студент 1-го курсу спеціальності «Право» Володимир Педченко: «Мені сподобалися перегони тракторів, я вперше на такому заході, і тому вважаю, що відвідувачі також могли цікавитися не тільки агро-сферою а й рекламою нашого Університету».

3535 (9)