ЗАКРИТИ

Запрошуємо здобути вищу освіту за спеціальністю «готельно-ресторанна справа»

Запрошуємо здобути вищу освіту за спеціальністю «готельно-ресторанна справа»

Якщо ти мрієш працювати у сфері гостинності і прагнеш максимально реалізувати й розвинути свої креативні здібності, то твій вибір – готельно-ресторанна справа! Навчання за цією спеціальністю не рутинне й одноманітне, а цікаве й різнобічне.

На тебе чекають:

  • сучасні цікаві лекції від викладачів-практиків;
  • поглиблене вивчення іноземних мов;
  • майстер-класи, воркшопи від професіоналів у сфері готельно-ресторанного бізнесу;
  • практика і стажування як в Україні, так і за кордоном;
  • участь у міжнародних конкурсах із кулінарного мистецтва;
  • яскраве студентське життя та багато іншого!

Кафедра готельно-ресторанної справи активно співпрацює з Асоціацією кулінарів України, що дозволяє студентам брати участь у міжнародних змаганнях із кулінарної справи, запозичувати досвід впровадження новітніх тенденцій ресторанного сервісу, бути обізнаними із сучасними вимогами до здійснення процесів обслуговування споживачів. Все це сприяє підготовці конкурентоспроможних фахівців, здатних задовольнити потреби як українських, так і іноземних клієнтів.

Випускники спеціальності працюють на підприємствах ресторанного і готельного господарства різних форм власності та в їхніх структурних підрозділах на посадах: директор готелю; директор ресторану; менеджер готельно-ресторанного бізнесу; адміністратор служби прийому та розміщення у готелі; адміністратор ресторану; завідувач виробництвом ресторану; метрдотель та ін.

Одним словом – на студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» чекає багато захоплюючих занять, цінних тренінгів, майстер-класів і, звичайно ж, практики! Стажування за кордоном, академічні обміни, програми подвійного диплома – все для вас, шановні студенти! Світ готельного і ресторанного бізнесу відкритий для вас!