ЗАКРИТИ

Запрошуємо на навчання за спеціалізацією "економічна кібернетика"

Запрошуємо на навчання за спеціалізацією "економічна кібернетика"

У багатьох абітурієнтів виникає важливе питання: «Де і ким зможу працювати після здобуття освіти з економічної кібернетики? Чи зможу знайти перспективну роботу, що дасть можливість самореалізуватися і забезпечить кар'єрне зростання?

Спрямованість своєї майбутньої діяльності кожен абітурієнт вибирає під час вступу. Хтось хоче детально вивчати проблему фінансової стійкості комерційного банку, когось цікавлять проблеми управління економікою регіону, хтось хоче займатися формуванням податкових надходжень до бюджету, комусь здається цікавим проблема розробки та впровадження інноваційних проектів і багато чого іншого.

Фахівець з економічної кібернетики володіє фундаментальними і спеціальними уміннями та знаннями щодо економічних явищ та процесів моделювання організаційно-економічних систем, достатніми для виконання професійних функцій.

Економіст-кібернетик - це системний аналітик, який не тільки допомагає вибрати правильне рішення у разі виникнення проблемної ситуації, але і дозволяє цю ситуацію передбачити і попередити.

ЕКОНОМІЧНА КІБЕРНЕТИКА - це синтез трьох складових: ЕКОНОМІКИ, МАТЕМАТИКИ та ІНФОРМАТИКИ. Аналіз та прогнозування економічних процесів кібернетик здійснює на основі математичних моделей, реалізованих за допомогою сучасних інформаційних технологій. Програма дає студентам можливість отримати обґрунтовану економічну підготовку, а математичні дисципліни та інформаційні технології забезпечують особливі системні навички, що дозволяють здійснювати оцінку, аналіз і прогнозування діяльності економічних систем в умовах ризику і невизначеності.

Як показує досвід, абсолютна більшість наших випускників вже під час чи відразу після завершення навчання знаходять застосування своїх знань за спеціальністю на різних посадах. Безсумнівна перевага освіти за програмою "Економічна кібернетика" - це її УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ. Ви зможете працювати всюди!

Те, що вии отримаєте - це можливість мислити системно: БАЧИТИ проблеми, ПЕРЕДБАЧАТИ проблеми, ВИРІШУВАТИ проблеми.